Error message

 • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 569 of /customers/8/5/5/controlathome.be/httpd.www/includes/menu.inc).
 • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /customers/8/5/5/controlathome.be/httpd.www/includes/bootstrap.inc).
 • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /customers/8/5/5/controlathome.be/httpd.www/sites/all/modules/ctools/ctools.module).

Wat is cloud

Cloud is een activiteit die de laatste jaren een grote opmars maakt en een grote concurrentie vormt tegen eigen fysieke servers. Cloud is eigenlijk het uitbesteden van bepaalde serverdiensten op het internet.
Grote voordelen zijn:

 • Stabiliteit & betrouwbaarheid
  Indien een eigen server uitvalt heeft dit vaak zware commerciële gevolgen waarbij het personeel enkele dagen technisch werkloos kan zijn, of een website of applicatie dagenlang niet bereikbaar is.
 • Prijselijk
  De kostprijs hangt af van wat je met uw server allemaal wil doen, maar meestal zal cloud goedkoper uitkomen dan een eigen server
 • Efficiënt
  Altijd en overal uw mails lezen of uw gegevens bij u hebben is een droom voor elke ondernemer.

Online backup

Online backup is de meest veilige incrementele backup die er bestaat. Uw bestanden worden geëncrypteerd upgeload naar een server waarbij uw bestanden veilig bewaard worden. Hierbij kun je kiezen hoeveel dagen je uw bestanden wilt bewaren om verwijderde bestanden te kunnen terughalen. CTRL @ Home houdt in de gaten of uw backup goed wordt uitgevoerd.
De voordelen tegenover een gewone backup zijn:

 • Externe opslag
  Uw bestanden bevinden zich op een andere plaats waardoor je ook beschermd bent tegen brand en diefstal
 • Snel
  Indien je nood hebt om een bestand terug te plaatsen kan deze zeer snel teruggeplaatst worden door middel van de backuptool. Dit op dezelfde computer of op een andere computer. De nog vaak gebruikte tapes zijn zeer traag.
 • Betrouwbaar
  CTRL @ Home houdt voor u in de gaten of uw back-up goed uitgevoerd wordt. Indien ik merk dat er iets mis is contacteer ik u. Niet zelden kom ik het tegen dat klanten grote risico's lopen door te werken op oude computers zonder back-up of met een zeer onbetrouwbare back-up. Soms stellen wij zelfs vast dat er al jaren geen back-up meer genomen wordt.

Hosted exchange

Hosted exchange is een manier waarbij uw e-mails en agenda op een server worden bewaard in plaats van lokaal op uw computer.
De voordelen hiervan zijn:

 • Uw email en agenda zijn overal beschikbaar (laptop, desktop, smartphone, tablet pc, ...)
 • U kunt uw agenda delen met andere mensen zoals uw collega of secretaresse
 • Hosted exchange is tegelijkertijd een backup van uw emails omdat je enkel uw verbinding opnieuw hoeft in te stellen op een nieuwe pc als uw pc crashed.

Domeinnaam

CTRL @ Home helpt u met het professioneel overkomen tegenover uw klanten. Met een domeinnaam kunt u uw bedrijf een persoonlijke touch geven. U koppelt aan uw domeinnaam een website of e-mail adres, bijvoobeeld: www.mijnbedrijf.be, info@mijnbedrijf.be.
Indien je een probleem hebt met uw internetprovider die uw e-mailadres beheert geeft een eigen domeinnaam een groot voordeel, je hoeft namelijk niet te veranderen van e-mail adres.

Hosting

Een hosting is een plaatsje op internet dat je kunt gebruiken om dingen op te plaatsen. Een hosting wordt het meest gebruikt om uw website en mailboxen op te plaatsen.

Virtuele server

De aankoop van een server is zeer duur. Er zijn immers tamelijk wat licenties aan verbonden waar je rekening mee moet houden. Daarbovenop zijn aan een server onderhoudskosten gebonden en kunnen er onverwachte problemen optreden.
Daarom wordt de dag van vandaag meer en meer gekozen voor een virtuele server die alle functies heeft van een fysieke server met dat verschil dat hij niet bij u in het kantoor staat.
De voordelen hiervan zijn:

 • Zeer veilig
  Alle verbindingen naar de cloud zijn beveiligd. Als er iets mis loopt in de cloud neemt een andere server automatisch alle functies over binnen de 2 seconden.
 • Geen onderhoudskosten
  Er kan niks defect gaan want je hebt geen fysieke server, dus ook niemand die moet langskomen om uw server te herstellen.
 • Geen zorgen om licenties
  Alle licenties zitten in de prijs van de virtuele server inbegrepen.
 • Steeds de recentste software
  Op de cloud wordt steeds de recentste software geplaatst, zo heb je steeds de nieuwste versie van Microsoft office.
 • Automatische backups
  Uw server staat niet bij u in het kantoor, dus kan je niet veel verliezen als er iets mis gaat met de server zoals brand of diefstal. Back-ups worden automatisch in de cloud gemaakt.
 • U kunt van overal inloggen
  U hoeft geen vpn te installeren om uw server van overal veilig toegankelijk te maken, dit is reeds in de cloud inbegrepen

Vind me op...

Vind CTRL @ Home op TwitterVind CTRL @ Home op FacebookVind CTRL @ Home op LinkedInCTRL @ Home RSS feed